De mooiste slaapkamers in de regio Eindhoven

Wilt u graag uw slaapkamer vernieuwen? Een nieuwe linnenkast, prachtige nachtkastjes, een mooie boxspring, of gewoon een goed matras? Vanuit Eindhoven staat u binnen 20 minuten in de showroom van Van Heeswijk Wonen en Slapen. Gelegen aan de Nijverheidsweg en Brugstraat te Mierlo, heeft Van Heeswijk een prachtige showroom met genoeg keuze in slaapkamers.

Kom dus gerust eens gereden wanneer u in de regio Eindhoven bent. De familie Van Heeswijk staat u graag te woord, en geeft u een perfect advies afgestemd op uw wensen. Met merken als MLine, Auping, Forss en Nox bieden ze u alleen het allerbeste op gebied van slapen en slaapcomfort. Een slaapkamer van Van Heeswijk staat garant voor optimaal slaapcomfort. U bent van harte uitgenodigd om een kijkje te nemen tussen de mooie slaapkamers in de showroom aan de Nijverheidsweg in Mierlo.

Door jarenlange ervaring, heeft Van Heeswijk een goede reputatie opgebouwd in de regio Eindhoven. Voor slaapkamers bent u dus aan het juiste adres in de showroom van Van Heeswijk te Mierlo. Graag tot ziens!