Over ons

Wie zijn wij?

Van sokkenverkoper tot woon- en slaapspecialisten

Al 75 jaar een begrip. Ein jaren 30 begon van Heeswijk senoir met de verkoop van sokken en textiel. Begin jaren 60 werd de overstap van textiel naar woningtextiel gemaakt. in 1970 werd de plaatselijke concurrent overgenomen, waarna de dorpswinkel geleidelijk tot een woonspeciaalzaak uitgroeide.

In middels stroomde de tweede generatie in het bedrijf, in persoon van Jan, Hans en Nettie van Heeswijk. Omdat een uitbreiding in Mariahout niet tot de mogelijkheden behoorde, werd in 1978 een filiaal in Mierlo aan de Brugstraat geopend.

Door 24 jaar kwaliteit en service aan betaalbaarheid en vari√ęteit te koppelen, werd in 2000 het startsein gegeven voor de bouw van een miniboulevard. Van modern tot klassiek, van populair tot exclusief. Alles is terug te vinden in onze ruime showrooms (+/- 7000 m2). Evenals de vereiste vakkennis om U te begeleiden bij het maken van de juiste interieuroplossing. Zelfs aan de allerkleinste is gedacht: een ruime speelhoek compleet met minibioscoop, zodat ze zich niet hoeven te vervelen en u zich vrij en zonder zorgen door de winkel kunt begeven.

Samen met de nieuwbouw is ook de weg van de derde generatie gelegd in persoon van Harrie, Art en Jan van Heeswijk, zodat u ook in de toekomst van onze diensten gebruik kunt blijven maken

Met vriendelijke groeten,

Familie van Heeswijk