Een goed matras of bed in de regio Eindhoven

Een goede nachtrust is zeer belangrijk voor uw gezondheid. Een slecht matras of bed kan er voor zorgen dat u ‘s ochtends niet uitgerust wakker wordt. Dit kan u op den duur opbreken. Daarom is een bed met een goed matras zo belangrijk. Op 20 minuten van Eindhoven vindt u Van Heeswijk Wonen en Slapen. Loop eens binnen voor meer informatie over een goed matras of bed.

Het is zeker de moeite waard om eens binnen te lopen bij Van Heeswijk Wonen en Slapen. Vanuit Eindhoven staat u snel genoeg in onze showroom. Wij laten u graag de verschillen voelen tussen het ene matras, en het andere matras. Dik of dun, hard of zacht, een topdekmatras of niet. Als u in bed ligt, moet uw lichaam tot rust komen! Alle mogelijke combinaties kunt u zelf uitproberen bij Van Heeswijk in Mierlo.

Nieuwsgierig geworden wat een goed matras met uw slaapcomfort doet? Van Heeswijk zorgt ervoor dat u klantgericht en vakkundig wordt geadviseerd. De koffie staat voor u klaar. Van Heeswijk Wonen en Slapen vindt u op kleine afstand van Eindhoven, in het plaatsje Mierlo. Graag tot ziens!