7000 vierkante meter showroom aan meubels in de regio Eindhoven

Heeft u een nieuw huis dat ingericht moet worden, of wilt u het bestaande interieur van uw huidige woning eens flink aanpakken? Dan bent u bij Van Heeswijk Wonen en Slapen natuurlijk aan het juiste adres. Van meubels voor in de slaapkamer, woonkamer of eetkamer, tot gordijnen en vloerbedekking. En dat alles op slechts 15 minuten rijden vanaf Eindhoven.

Geen zin om weer dagen rond te slenteren op Ekkersrijt? Proef dan de familiaire sfeer bij Van Heeswijk Wonen en Slapen. Dit familiebedrijf adviseert u graag waar nodig. U wordt voorzien van de juiste informatie over het groot assortiment aan meubels, maar ook kunnen ze u een gedegen interieuradvies geven. U vindt de showrooms van Van Heeswijk in Mierlo, op steenworp afstand van Eindhoven en Helmond.

Wilt u toch nog meer weten over Van Heeswijk Wonen en Slapen, en bent u toevallig in de buurt van Eindhoven? Naam dan gerust een kijkje in de ruim 7000 vierkante meters aan showroom, waar u prachtige meubels, decoratie, tapijten en gordijnen vindt.

Graag tot ziens bij Van Heeswijk Wonen en Slapen, te Mierlo!