hoekbank lantia

hoekbank lantia

Helemaal voor jou op maat

Model Lantia is een modern vormgegeven hoekbank met stiksel motief in de zitting. De opstelling is naar wens zelf samen te stellen. Zo is het mogelijk om een hoekbank samen te stellen maar uiteraard is er ook de keuze uit bijvoorbeeld een 3 zitsbank of een 2 zitsbank. De getoonde uitvoering is bovendien snel leverbaar waardoor je snel kunt genieten van je nieuwe aankoop. Vraag naar de vele mogelijkheden en uitgebreide snel levermogelijkheden in de winkel.

  • Diverse opstellingsmogelijkheden
  • Showroommodel snel leverbaar
  • Ruime stofkeuze mogelijk

Lantia heeft een wat zachtere zitcomfort door de toepassing van hoogwaardig koudschuim en een dekje met siliconenballetjes. Door deze samenstelling blijft de zitting goed in model. Onder de zitting is gebruik gemaakt van een hoogwaardige stalen nosagvering. Deze constructie heeft een lange levensduur en laat je optimaal genieten van je nieuwe bank.

Model Lantia is ook leverbaar in de vele stoffen en stofkleuren uit de IN.HOUSE stofcollectie waardoor je optimaal gebruik kunt maken van combinatie mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld je bank qua stoffering combineren met je nieuwe eetkamerstoelen of je nieuwe fauteuil. Doordat wij werken met grote stofstalen kan je simpel de stoffen bij elkaar leggen en te kijken wat de mooiste combinatie geeft. Je kunt dus zowel dezelfde kleuren kiezen of misschien net verschillende contrasterende kleuren voor een verrassend effect te bereiken in je interieur.

Uiteraard is het mogelijk de garantie van je nieuwe bank tegen een meerprijs uit te breiden naar 5 jaar met aanvullende voorwaarden. Bovendien ontvang je voldoende vloeistof om je bank te impregneren zodat deze vlekwerend wordt. Tevens geeft deze garantie je een dekking tegen vlekken op olie en waterbasis (zoals wijn

Leave a Reply

Your email address will not be published.